Om Jörnträhus Pro

Sedan 1932 är vi en norrländsk tillverkare av kvalitativa, hållbara byggdelar och koncepthus som låter entreprenörer uppleva hur det är att bygga hus anpassade efter projektets behov och visioner. Idag är vi ett 30-tal medarbetare vid vår husfabrik i Jörn med övertygelsen att om vi kan bidra till att fler människor kan må bra och umgås med nära och kära utan onödig miljöpåverkan. Då är vi med och bygger ett hjärtligare och mer hållbart samhälle.

Med passion fran Jorn Jorntrahus liggande vit

Med passion från Jörn

Varför är passion så viktigt när man genomför ett byggprojekt? Vi vet att som entreprenör ska ni klara av att genomföra ett stort och utmanande uppdrag, ofta inom ramen för en stram budget. Samtidigt ska ni överträffa förväntningarna från de som beställt arbetet. Då tror vi att det är extra viktigt att lyssna, förstå och ge det där lilla extra. Kanske handlar det om att hålla en leverans några dagar så att ni får plats på byggplatsen eller att tolka det ritningsunderlag som finns. Att helt enkelt brinna för att det ska bli ett bra projekt. I den glöden möts våra ambitioner. När ert drömprojekt rimmar med vårt drömjobb. Det är då det blir självklart att hus ska byggas med passion från Jörn. Nedan kan ni läsa lite mer om hur våra kunder och partners uppfattar att det är att samarbeta med oss.

Fötterna på jorden

Av naturliga skäl uppfattas vi som en aning norrländska. Vi får ofta höra att vi står för det vi säger och att vi alltid försöker hitta en praktisk lösning på era utmaningar. Med det norrländska kommer också ett mått av metodisk trygghet som vi tänker är viktigt för ert husprojekt.

Glödande engagemang

Vi tror att det är viktigt att verkligen brinna för att bygga en bra relation. En relation som bygger tillit och där båda parter har tryggheten att öppet diskutera möjligheter och utmaningar i projektet. Att det är grunden för ett lönsamt projekt.

Naturlig nyfikenhet

Vi gillar när vi kan få husprojekt att flyta på. För att göra det tror vi att man måste vara lyhörd och nyfiken. Det är den nyfikenheten som gör att vi sällan säger ”nej” och istället letar en bättre lösning. En del av våra samarbetspartners går så långt att de kallar oss ”löjligt flexibla”.

Hållbara husdrömmar

Oavsett om ni köper byggelement eller färdiga koncepthus från oss kan ni kan vara säkra på några saker. För det första att ni får energieffektivt producerade delar byggt av hållbara träråvaror som binder koldioxid under hela livslängden. För det andra att er husbyggsats byggs hantverksmässigt i en torr industriell miljö vilket minimera spill och förenklar sortering och återvinning. För det tredje att vi arbetar hårt för att effektivisera transporterna genom vällastade fordon där allt kommer med på en gång. Sist men inte minst så bidrar ni till en levande landsbygd där ert projekt skapar förutsättningar för vårt lokala engagemang.

Fredrik Morgan

»Jag vart förvånad över passformen, att det var så genomtänkt. Det är ett riktigt smidigt system att bygga med.«

Fredrik Holmström, vd på Fredrik & Morgan bygg i Särna och Idre.

JTHPRO genrebild

»Ibland är Jörnträhus så flexibla att det är larvigt. De är väldigt leveranssäkra och hjälper oss att hålla projektpengen.«

Peter Fällman, vd Axela i Stockholm

Lidestav Eva

»Det har rejäl konstruktion och högre kvalitet på byggblock än andra tillverkare, vilket passar bra för fjällmiljö.«

Eva Lidestav, Projektingenjör Contractor i Hemavan.