Koncepthus

Våra projektunika husbyggsatser projekteras och konstrueras av våra erfarna A- och K-konstruktörer. Därefter produceras byggsatserna för hand i torr industriell produktionsmiljö av våra skickliga husbyggare. Genom hela processen arbetar vi miljömedvetet med byggdelar av norrländsk träråvara, energioptimerade lösningar och minimalt med spill.

Ski Lodge Lagenhetshus Koncepthus Hemavan 1

Koncepthus Ski Lodge

Ski Lodge är ett fristående lägenhetshus med 4 lägenheter på vardera 60 kvadratmeter. Ski Lodge är utvecklat för att kunna uppföras i fjällmiljö med en klassisk fjällhusdesign som smälter in i miljön. Lägenhetena rymmer tre sovrum och är optimerad för skidåkaren med separat skidförråd. Möjligheter finns till bastu i varje lägenhet.

Radhus Koncepthus Kvarteret Mojligheten Husproducent Jorntrahus Pro Exterior 7

Koncepthus Radhuset

Radhuset är precis som det låter ett radhus med 4-5 lägenheter i två plan. Varje lägenhet är originalutförande 105 kvadratmeter. Blockhuset ger flera möjligheter för lägenhetsfördelning, lägenhetstyp, yta och materialval. Det kan byggas fristående, ihopkopplat eller i kvartersform och designen smälter in såväl nya som i äldre områden. Möjligheter finnas att komplettera radhuset med Carports och förrådsbyggnader i samma stil.

Därför ska ni jobba med Jörnträhus