Jörnträhus vill växa

Vi vill lära känna dig!

LEDIGA TJÄNSTER SPONTANANSÖKAN

Med stora ambitioner och ett stort driv att fortsätta vår tillväxtresa så är vi alltid intresserade av lära känna nya personer med samma engagemang och kärlek för huskonstruktion, byggteknik, kundkontakt och kreativitet.

Är du erfaren i branschen och kanske redo för en ny utvecklande miljö eller nyutexaminerad och vill växa med oss – hur som helst så är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan eller söka de utannonserade jobb du finner nedan.

Med husfabrik i Jörn och huvudkontor i Skellefteå så finns det behov av en stark personalstyrka med erfarenhet inom många områden. Vi är intresserade av att komma i kontakt med byggnadssnickare, huskonstruktörer, A-projektörer, säljare och administratörer. 

Utvecklande miljö med familjär stämning

På Jörnträhus arbetar du tillsammans med några av Norrlands mest engagerade och duktiga medarbetare. Du kommer till en platt organisation med familjär stämning och god sammanhållning. Vi har nämligen det lilla företagets känsla, med det stora företagets styrka. Vi tillhör Contractor koncernen vilket ger dig stora möjligheter till kompetensutveckling – och personlig utveckling.

Så om du är rädd för att bara göra samma saker, sluta utvecklas eller har ett behov av att göra något meningsfullt, då är du välkommen att bli en del av oss.

Spontanansökan    mina personuppgifter behandlas i enligt med Jörnträhus integritetspolicy.